ازدست دادن دندان ها عارضه ای است که اغلب افراد در سنین مختلف با آن مواجه هستند.
درچنین شرایطی روشهای مختلفی برای جایگزینی دندان های از دست رفته وجود دارد که یکی از آنها ایمپلنت دندان است. در این روش فرد می تواند به طور کامل فرم دندانهای سابق خود را بدست آورد.
ایمپلنت چیست؟
ایمپلنت از دو بخش پایه (فیکسچر) و تاج (روکش) تشکیل شده است، این نوع دندان ثابت بوده و لازم به ذکر است که برای که برای انجام ایمپلنت، فرد باید برخی از شرایط عمومی را داشته باشد. به طور مثال لثه فرد و استخوانهای فک باید دارای استحکام لازم باشند.
مراحل انجام ایمپلنت؟
- در ابتدا پزشک متخصص وضعیت دندان ها رابررسی می کند و در صورت وجود مشکلات لثه یا پوسیدگی، درمان دندان ها در ابتدا انجام می شود و بعد رادیوگرافی های لازم برای جراحی ایمپلنت برای بیمار تجویز می شود.
- مرحله بعدی پس از اطمینان از شرایط لثه و استخوان های فک ببمار، کاشت دندان طی یک جراحی سرپایی صورت می گیرد و پایه های ایمپلنت در استخوان فک قرار می گیرند.
- سپس بسته به نظر جراح زمان انتظار و فاصله بین جراحی و قالبگیری روکش به بیمار اعلام می شود و در زمانی پیچ تیتانیوم با استخوان فک سازگاری پیدا کرد و وارد فاز نهایی شد بیمار آماده قالبگیری روکش ایمپلنت می باشد.
- در نهایت پس از بررسی پین ایمپلنت بیمار دندانپزشک پروتز ایمپلنت را در محل آن نصب کرده و فرم دندان کامل می شود.
مراقبت های پس از جراحی ایمپلنت:
استراحت به دلیل پشت سرگذاشتن جراحی و بی حسی فک بیمار
میل کردن غذای نرم و خنک تا حداقل چند روز
استفاده صحیح از مسواک مخصوص بعد از جراحی ،نخ دندان و دهان شویه
استفاده از مسکن ها و داروهایی که برای بیمار تجویز شده.
هزینه های ایمپلنت دندان:
هزینه ایمپلنت بستگی به محل قرارگیری دندان، تعداد و وضعیت لثه و استخوان های فک بیمار دارد. در مرحله مشاوره بیمار، هزینه ها به بیمار اعلام می شود. مشاوره حتماً باید حضوری باشد.